Moj НРП

Повик за учество на Trash Fashion 2019

Повик за учество на Trash Fashion 2019

Во тек е пријавувањето за овогодинешниот Trash Fashion 2019

Линк до апликација

Рокот е до понедленик, 8 април 17 часот.